Kontakta oss

Vi återkommer med svar inom 24 timmar.

Kontaktformulär
First

Våra medarbetare

Tandläkare Mitra Bråkenhielm

Mitra Bråkenhielm - Legitimerad tandläkareJag har varit verksam som legitimerad tandläkare sedan 1998. Min karriär inleddes som tandläkare i Karlskoga i Värmland. Sedan 2010 arbetar o driver jag tandläkarmottagningen Mijodent på Stureplan 15. Jag har behandlat många tandvårdsrädda patienter och min ambition är att göra det yttersta för dig som patient och ge bra service, vård och ett gott omhändertagande. Jag har även stort intresse för estetisk tandvård och är medlem i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) och SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry).

Tandsköterska Delal Edin

Delal Edin - TandsköterskaDelal har jobbat på kliniken sedan 2016 och är en lyhörd, empatisk och omhändertagande tandsköterska som vill att du som patient ska känna dig i trygga händer. Förutom att assistera vid tandbehandlingar så tar hon hand om sterilen, kallar patienter, gör beställningar och håller ordning och reda på kliniken.

 

Tandhygienist Elin Malmqvist

Elin Malmqvist - TandhygienistElin är en mycket skicklig tandhygienist. Hon har goda erfarenheter av sitt yrke o är extremt omtyckt av våra patienter. Vi är så glada över att ha Elin som vår tandhygienist.

 
 
 

Om kliniken

Vi arbetar i ljusa och fräscha rum med modern utrustning mitt i centrala Stockholm, precis på Stureplan med mycket bra kommunikationer. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg.

Ljusa lokaler - Mijodent

Vi erbjuder all typ av tandvård och till vår personliga mottagning är hela familjen välkommen. Vi erbjuder studentrabatt för er med CSN eller mecenatkort med 15%. Vi tar även emot nya och akuta patienter.

Vi har hjälpt många tandvårdsrädda patienter att bli av med sin rädsla då vi arbetar i en mycket lugn och hemtrevlig miljö. På kliniken använder vi oss även av en datorstyrd bedövningsmetod, the wand, vilket är mkt omtyckt av bl.a. tandvårds- och spruträdda patienter.

Den konst som hänger i våra lokaler är skapad av konstnären Kerstin Lundin. Om intresse för köp finns, kontakta oss.